Ditudh Isteri Berzin4 Dengan Pel4cur, Pelakon Drama ‘Putri Yang Ditukar’ Buka Mulut

Pelakon drama bersiri ‘Putri Yang Ditukar’ versi Indonesia Lucky Perdana telah menghebohkan industri hiburan di Indonesia. Baru-baru ini, isterinya, Veronica telah menyampaikan berita buruk kepada orang ramai. Veronica menu.duh Lucky mempunyai hubungan su.lit dengan wanita lain.

Veronica juga menud.uh Lucky berzi.na dengan seorang wanita bernama Lidi Brugman. Isu hubungan sulit ini didedahkan oleh Veronica menerusi Insta Stories baru-baru ini.

“Pelac.ur selamanya akan menjadi pela.cur yang mempunyai mentaliti sampah, tidak mempunyai MORAL atau Malu, apalagi AKHLAK yang baik !! Hanya pelacur yang urat malunya sudha putus. Sampai begitu berani berzi.na dengan suamiKU !!!!,” tulis Veronica di Instagram.

“Jadi kamu PELA.CUR.. Tak perlu berpura-pura manis dan baik di depan ramai orang.. hanya utk menutupi sifat asli mu yg SANGAT BURUK! @lidibrugman,” lanjut Vero dengan menyebut akaun Lidi Brugman.

Lucky Buka Mulut

Tudu.han dari isteri tentunya segera menarik perhatian dari netizen. Ramai yang meng.ecam sikap Lucky yang menduakan isteri.

Lucky juga membalas tud.uhan isterinya. Namun, dia merasakan masalah rumah tangga bukanlah sesuatu yang perlu didedahkan kepada orang ramai.

“Saya tidak perlu menjelaskan apa-apa, saya akan membawa segala yang berkaitan dengan hal privasi hidup saya hingga ma.ti. Setiap orang mempunya cara yang berbeza  untuk menangani masalah, bukan hanya kerana saya adalah public figure maka saya melepaskan semua hal peribadi kepada umum ? Tidak, terima kasih,” Lucky menulis di Instagram.

Lucky mengakui bahawa dia pernah terlintas berfikir untuk meninggalkan isterinya yang telah menjatuhkan maruahnya di khalayak ramai. Lucky bimbang bahawa apa yang dilakukan oleh isterinya akan memberi kesan buruk kepada anak.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DDP

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariDuniaPress

Sumber: murai

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*