[VIDEO] “Macam Real Do!” – Gelagat Lelaki Ini Turun Eskalator Kononnya Dalam Pejabat Memang Kelakar!

Satu video yang memaparkan seorang lelaki dengan beberapa orang yang lain di pejabat buat ‘perangai’ telah tular di media sosial. Video yang meraih 397,000 tontonan dan lebih dari 44,000 itu telah dikongsikan oleh salah seorang pengguna Twitter.

Rakaman berdurasi kurang dri 10 saat itu memaparkan seorang seorang lelaki yang seolah sedang turun eskalator yang kononnya mahu meninggalkan pejabat itu.

Yang penting, dalam pejabat itu mana ada eskalator. Dah macam mana pula dia buat? Nampak macam betul tau!

Korang tonton sendiri gelagat dalam rakaman di bawah:

Siap pura-pura tengok handphone untuk nampak lebih real!

Rata-rata netizen teruja dengan rakaman ini dan meninggalkan komen seperti berikut:

“Smooth gila sia”

“Orang yang gelak dalam video ni buat aku lagi terhibur!”

“Tengok banyak kali pun nak tergelak wei”

Sumber: @WhyFarouk via HCL

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*