Netizen Malas Membaca Tegur Perbuatan Hani Fadzil Pelvk Pinggang Norman Hakim… Eh, Kenapa Tu?

Hani dan Norman bergandingan menjadi pengacara untuk sebuah majlis persandingan. Tindakan pelakon Norman Hakim berkongsi sekeping foto bersama isterinya, Memey Suhaiza dan penyampai radio ERA, Hani Fadzil mendapat perhatian netizen

Hani dan Norman bergandingan menjadi pengacara untuk sebuah majlis persandingan.

 

View this post on Instagram

 

Tq niece @hahanybunch for yr guidance & assistance buatkan scripts & queue cards segala bagai utk kita buat #emcee works for #MawarXAfif reception malam tadi.I really appreciate yr efforts cayang❤️ . . Agaknya ada yg tengok kerja2 emcee kitaorang kat #instastory & #instahighlight ,PA sy cakap ada dah yg DM tanya rates utk buat emcee majlis kahwin😎Alamakkk saya buat suka2 je utk anak sedara @mawaraminn ,tapi kalau betul serius nak panggil kitaorang in shaa Allah boleh,dengan syarat dua2 free.Kalau nak panggil @hahanybunch je pun boleh,tapi kalau nak panggil saya mesti kena ada @hahanybunch sbb nanti takde orang nak buatkan scripts & queue cards😅 . . Nways boleh bincang further in shaa Allah.For further inquiry utk tanya rates & booking utk buat emcee,boleh whatsapp PA saya +60162335409 ok👌🏻

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on

Memuat naik foto tersebut di laman Instagram miliknya, seorang netizen menegur tindakan Hani yang memelvk pinggang Norman.

Sedangkan di bahagian kapsyen, Norman telah memberitahu yang Hani merupakan anak saudaranya.

Netizen lain tampil mempertahankan tindakan Hani dan Norman.

Malah, ada juga yang menyamakan wajah Hani dengan anak perempuan Norman, Marissa Dania.

Hani jaga peminat

Sedar cabaran dunia penyiaran radio semakin sengit dengan adanya stesen radio baru, Hani Fadzil, 24, nekad bekerja keras mengukuhkan namanya.

Juara pertandingan Penyampai Top Malaysia Era FM, Hani atau nama sebenarnya, Intan Farhani Mohd Fadzil ini mahu dirinya terus diterima peminat.

“Tidak saya nafikan apabila munculnya stesen radio baru semakin ramailah penyampai radio yang ada.

“Terasa saingan itu namun saya perlu akur dan bersiap sedia untuk melakukan apa saja bagi memenangi hati pendengar.

“Selain itu, saya perlu turun padang bertemu peminat dan beramah mesra dengan mereka bagi mengeratkan lagi hubungan kami,” katanya.

Tidak hanya bertugas di konti, Hani juga mahu bergiat aktif sebagai pengacara.

Dia yang terlebih dulu membabitkan diri dalam dunia pengacaraan menerusi program Majlis di Astro Ria berharap dapat beraksi di kaca TV semula.

Gembira tiada sekatan daripada pengurusan, Hani mengacarakan program Rojak di saluran Hypp TV dan bergandingan dengan Nabil Mahir.

“Alhamdulillah saya dapat melakukan dua bidang yang saya minati. Selagi apa yang saya lakukan tidak mengganggu jadual kerja radio, tiada masalah.

“Sekurang-kurangnya saya dapat menimba lebih banyak pengalaman,” katanya.

Berharap diberi peluang mengendalikan program travelog dan masakan, Hani berkata dia gemar melancong dan makan.

“Saya memang teringin mengacarakan dua program ini terutama masakan. Mungkin pengalaman menetap di luar negara ketika menyambung pelajaran membuatkan saya mahir memasak.

“Banyak menu baru berjaya saya hasilkan dan boleh dikongsi jika berpeluang mengacarakan program masakan,” katanya.

VIDEO :

Sumber  : Gempak

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariDunia

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*