Koleksi Gambar Awal Tahun 2019 Bukanlah Permulaan Yang Baik.

Setiap tahun kita mengharapkan supaya menjadi lebih baik dari tahun sebelumnya, namun ada sesetengah orang memulakan tahun 2019 dengan nasib yang kurang baik

Terdapat gambar yang kelakar dan ada juga yang sedih untuk dikongsikan.

Enjoy!

1. Dinding rumah klasik di Jepun.

2. Air bertakung di dalam dinding cat.

3. Nasib baik itu adalah iPhone, kalau Nokia tu konfirm xda gigi dah anjing ni.

4. Pertama kali guna pemotong pizza.

5. Tak perasan itu bukan air sirap.

6. Sudu kalah dengan ais krim.

8. Jemur baju musim sejuk.

11. Tak ada serbuk teh? tak ada bag teh? hmmm…

12. Bila anak saudara melawat rumah.

13. Akan ada orang lambat masuk kerja hari ni.

14. Strategi marketing memang selalu mengecewakan.

15. Pabila sos selalu tak suka pada kamu.

16. Berusaha nak buka tapi tengok dalam…

17. Apple Pie terjauh..aduuu

Sumber: Kepala Paip.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariDunia

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*