“Kawin Sat La.. Toksah Call.. Kami Busy!”- Azhan Rani Post Foto Kahwin Rita

Pelakon berbakat ini bergambar bersama selebriti cantik, Rita Rudaini dan difahamkan ia merupakan babak dalam satu telemovie.

Bagaimanapun, Azhan menerima pelbagai komen setelah berkongsikan foto bersama Rita yang ada diantaranya mengatakan mereka sangat sesuai.

Pasti lakonan mereka akan menerima respon luar biasa, kedua pelakon legend ini juga tidak ketinggalan menerima komen seloroh daripada peminat selain foto itu juga menerima lebih 15 ribu tanda suka.

 

View this post on Instagram

 

mana2 ex dulu2 tu padan muka .. sapa suruh tak nak kawin dengan aku dulu.. la ni pi main jauh2.. tak kisah la kawin tiga empat hari pun.. kawin jugak 😜😅 puiii.. Posted @withrepost • @seicisproduction Day 2 nantikan #Keringat #day2 #telemovie #keringat Producer : Ritz, Kal & Puan Suzani Nurzakiah Executive Producer : Nina Fazurina Director : Bade Hj Azmi DOP : Pajai Assistant Director & Conty : Salman Location Manager : Hykal Zulkifli Production Management : Radzmi Rico Propmaster : Aizad Propman : Faizal Makeup & Wardrobe : Maria Runner & Handy : Abg Boy Barisan Pelakon Rita Rudaini Azhan Rani Ibu Fauziah Nawi Riz Amin Laila Nasir Qazem Nor Zaini Arjuna Saipol Bahari Hazeq Mukreez Haziq Alfian Barisan Pelakon @azhan_rani @ritrud727 @lailanasirofficial @nina_fazurina @switchon.entertainment

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

 

View this post on Instagram

 

masa ni meeting kat kl.. dok dalam office aircond.. helok tak dak peluh setitik pun.. sok hari kita tengok pulak lagu mana sebab kami akan mulakan #keringat di sungai petani ni.. semoga segalanya dipermudahkan Producer : Ritz, Kal & Puan Suzani Nurzakiah Executive Producer : Nina Fazurina Director : Bade Hj Azmi DOP : Pajai Assistant Director & Conty : Salman Location Manager : Hykal Zulkifli Production Management : Radzmi Rico Propmaster : Aizad Propman : Faizal Makeup & Wardrobe : Maria Runner & Handy : Abg Boy Barisan Pelakon Rita Rudaini Azhan Rani Ibu Fauziah Nawi Riz Amin Laila Nasir Qazem Nor Zaini Arjuna Saipol Bahari Hazeq Mukreez Haziq Alfian Nor Shahliana Zuhayra & @nina_fazurina 😘✌️ ‘KERINGAT’ produce by SWITCH ON ENTERTAINMENT SDN BHD @switchon.entertainment

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

 

View this post on Instagram

 

Lama x shoot dgn ibu fauziah nawi…

A post shared by Rita Rudaini (@ritrud727) on


Sumber: Azhan Rani via HCL

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DD

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariDunia

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*