Noor Nabila K0ngsi Ucapan Hari Lahir Untuk Engku Aleesya, Tapi Gambar Bersama Jebat Jayden Raih Perhatian Ramai

Baru-baru ini, primadona Malaysia iaitu Erra Fazira telah memuat naik perkongsian terbarunya yang menarik perhatian ramai peminat.

Menerusi perkongsian itu, Erra telah memuat naik video sambutan hari ulangtahun serta ucapan kelahiran puterinya iaitu Engku Aleesya.

Alhamdulillah cepat betul masa berlalu, kini Aleesya telah pun berusia 13 tahun. Menerusi kapsyen posting tersebut, Erra sangat bersyukur dengan kehadiran Aleesya di dalam hidupnya dan melihat Aleesya membesar merupakan satu memori indah Erra sebagai seorang ibu. Erra turut mendoakan yang terbaik buat anaknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erra Fazira (@errafazira)

Noor Nabila tidak ketinggalan memberi ucapan juga

Namun, tidak ketinggalan juga adalah ucapan daripada ibu t1ri Aleesya iaitu Noor Nabila. Nabila juga tidak melepaskan peluang untuk turut memberi ucapan istimewa sempena hari lahir Aleesya serta berk0ngsi gambar-gambar mereka bersama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noor Nabila (@noornabila)

Nabila menitipkan pesan supaya Aleesya sentiasa bahagia bersama keluarga tersayng dan berjaya mengejar cita-cita yang diimpikan serta berbakti kepada orang tua.

“Happy birthday Aleesya…”

“Semoga Aleesya sentiasa dalam lindungan dan kasih sayangNya, semoga segala cita2 Aleesya tercapai, sentiasa happy sentiasa bahagia dan sentiasa bersyukur.”

“Mummy doakan Aleesya berjaya dalam hidup dan sentiasa berbakti kepada ibubapa dan agama. InsyaAllah ..”

Nabila juga meluahkan rasa sayang daripadanya serta Jebat kepada Aleesya.

“We love youuu from mummy & @jebatjayden”, tulisnya

Namun, dapat dilihat menerusi ruangan komen ramai yang turut meninggalkan ucapan hari lahir kepada Aleesya. Tapi apa yang lebih menarik, ramai pengikutnya teruja melihat gambar-gambar keluarga ini bersama terutama gambar Aleesya dan Jebat.

KOMEN NETIZEN:

 

Ada yang meluahkan jarang-jarang dapat melihat dapat melihat gambar keluarga bahagia ini. Memang comel gambar Aleesya dan Jebat tu. Selamat Hari Lahir Aleesya!

 

Sumber : aud1r8.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*