“Rasa nak gvgvr air mata tgk kesungguhan Akim utk memenuhi janjinya”- Elly Mazlein

Penyanyi, pelakon dan pengacara, Elly Mazlein atau lebih dikenali dengan nama Kak Lina pom pom menyatakan yang tersentuh dengan kehadiran Akim Ahmad di Majlis Perkahwinannya.

Kak Lina yang baru saja melangsungkan perkahwinan dengan lelaki pujaan hatinya, Mohd Azlan Che Noh, merasa terharu dengan kemunculan Akim yang merupakan vokalis kumpulan The Majistret.

Akim yang sepatutnya mengadakan persembahan di majlis Elly terpaksa membatalkan persembahannya itu berikutan terlibat dengan Show Case AJL pada malam itu.

Namun, pada saat-saat akhir, kelibat Akim dimajlis itu nyata membuatkan Elly merasa sangat terharu dengan sikap yang ditunjukkan Akim itu.

“Ada cerita sebenarnya..sgt tersentuh bile tiba2 nmpak Akim dtg”

“Sebenarnya Akim di antara yg buat persembahan di malam Nikah kami .. dan kebetulan pulak hari yg sama Akim terlibat dgn Show case AJL”

“kata kakak lina dkat Stacy ” xpe love .. Teruskan ke show case AJL sbab AJL adalah tugasan .. Doakn kebahagiaan buat Kakak lina & Suami dari Jauh pun da cukup memadai”.

“Dan tiba2 ternmpak kelibat Akim dlm dewan dari Jauh .. berjln terus ke pentas dgn keadaan yg masih berpeluh”

“.. rasa nak gugur air mata tgk kesungguhan Akim utk memenuhi janjinya”

“Selesai bersalam ,Dan Akhir sekali Akim hulurkan hadiah Sampul putih buat kami .. ”

“Cuma nak bg tau, Akim & Stacy sgt baik .. berbudi bahasa, hormat org apabila berbicara.. ”

 

 

View this post on Instagram

 

Tq tq tq tq @akimahmad . Ada cerita sebenarnya..sgt tersentuh bile tiba2 nmpak Akim dtg😭😭😭😭😭😭 .. masa tu tetamu da balik .. Suami & kakak lina tgh buat photoshoot . Sebenarnya Akim di antara yg buat persembahan di malam Nikah kami .. dan kebetulan pulak hari yg sama Akim terlibat dgn Show case AJL . kata kakak lina dkat Stacy ” xpe love .. Teruskan ke show case AJL sbab AJL adalah tugasan .. Doakn kebahagiaan buat Kakak lina & Suami dari Jauh pun da cukup memadai” . Dan tiba2 ternmpak kelibat Akim dlm dewan dari Jauh .. berjln terus ke pentas dgn keadaan yg masih berpeluh😭😭😭😭😭.. rasa nak gugur air mata tgk kesungguhan Akim utk memenuhi janjinya 🙏🙏🙏🙏.. kami bersalaman Dan ambil gambar .. Akim ucapkan Tahniah buat Suami & kepom.. Kakak lina pulak , nyanyi lagu happy birthday buat Akim ..klu nak tau Birthday Akim sama date dgn date Wedding kakak lina😍😍 . Selesai bersalam ,Dan Akhir sekali Akim hulurkan hadiah Sampul putih buat kami .. Buat susah2 je Akim .. Apa2 pun Suami & kakak lina Doakn semoga Allah permudahkn urusan mu Akim .. Cuma nak bg tau, Akim & Stacy sgt baik .. berbudi bahasa, hormat org apabila berbicara.. Moga kebahagiaan milik kamu berdua Dan family.. Untung mengenali kamu berdua .. Jaga diri @akimahmad @stacyanam InsyAllah kite jumpa nnti .. kakak syg kamu berdua dik🌹

A post shared by ELSefhia (@iamellymazlein) on

Melalui perkongsiaan itu, rata-rata peminat juga terharu dengan apa yang kak lina kongsikan malahan ada yang memuji sikap kak lina yang baik, sudah pasti dikelilingi orang baik-baik dan tidak menafikan pujian kak lina kepada akim dan stacy.

Sumber : Instagram Elly Mazlein

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*