Pernah Tular Bersanding Bersama ‘Laptop’, Pasangan Pengantin Terima Kejutan Berupa Persandingan Kali Kedua

Kisah seorang pengantin lelaki yang terpaksa bersanding bertemankan sebuah komputer riba di atas pelamin disebabkan pengantin perempuan yang tidak dapat hadir akibat dijangkiti wabak Covid-19 menjadi tular di media sosial baru-baru ini telah mencuri perhatian ramai pihak termasuk Hot FM Rakyat Rangers.

Pada hari Ahad, 20 Mac 2022 yang lalu pihak Hot FM Rakyat Rangers, Fara Fauzana, AG & Fad telah berjaya merealisasikan persandingan semula pasangan pengantin iaitu  Meor Izz Rasydan, 27 & Fazliana Sjafni, 28, yang ditaja sepenuhnya oleh pelbagai pihak.

Persembahan juara AJL36

Majlis yang berlangsung selama 3 jam, dari 11 pagi sehingga 2 petang cukup meriah walaupun diadakan secara tertutup yang hanya melibatkan seramai hampir 150 orang iaitu daripada keluarga kedua belah pengantin, crew dan pihak Hot FM sahaja.

Majlis persandingan cukup istimewa kerana pengantin dan para jemputan dikejutkan dengan kehadiran dan persembahan istimewa juara Anugerah Juara Lagu ke-36 iaitu Shila Amzah.

Pihak pengantin tidak diberitahu berkenaan persembahan Shila Amzah ini sehinggalah ketika persembahan itu diadakan. Selain itu juga, mereka turut dihiburkan dengan persembahan akustik penyanyi terkenal Amir Jahari yang menyanyi 2 buah lagu buat pengantin dan para tetamu.

Majlis persandingan ini juga turut diacarakan oleh penyampai Rakyat Rangers iaitu Fara Fauzana dan Fad sepanjang majlis itu berlangsung

Kejutan bersanding

Mengimbau kembali bagaimana #RewangRakyatRangers ini terjadi adalah apabila Hot FM Rakyat Rangers iaitu Fara Fauzana, AG & Fad berjaya menghubungi pasangan pengantin ini buat kali pertama pada 4 Mac lepas untuk bertanya khabar dan mengetahui kisah sebenar bagaimana majlis merekal. Dalam perbualan telefon berkenaan, Fara Fauzana, AG & Fad ada bertanyakan mengenai kelapangan tarikh kepada mereka berdua tanpa memberitahu tujuan sebenar mereka.

Kisah mereka ini tidak berakhir disitu kerana pada 7 Mac, Hot FM Rakyat Rangers sekali lagi menghubungi pasangan pengantin berkenaan dan bertanya mengenai tarikh yang dipilih, iaitu pada 20 Mac 2022, Ahad. Tanpa mengetahui tujuan mengapa mereka ini bertanya mengenai tarikh berkenaan, pasangan pengantin dikejutkan oleh Fara Fauzana, AG & Fad untuk bersanding sekali lagi dengan kehadiran kedua-dua mempelai.

Majlis persandingan mereka itu diatur sepenuhnya oleh Hot FM Rakyat Rangers dan telah pun berlangsung pada Ahad lepas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hot FM 🇲🇾 (@hotfm976)

 

Sumber : ohbulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*