[Video] Gelagat Wawa Zainal Brbungkus Plastik S4mpah Masuk Bilik Ku4rantin Aeril Jadi Perhatlan!

Pemiinat baru sahaja mendapat beriita bahawa pelakon Aeril Zafrel bersama p3ngurusnya dis4hkan p0sitif Cov1d-19  baru-baru ini.

Katanya dia mungkin dij4ngkiti viirus itu ketika menghantar pengvrusnya yang mengalami dem4m panas ke klinik, Isnin lalu.

Sekarang, saya menjalani ku4rantin di rumah sementara menunggu p4nggilan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Saya berada di tingkat atas dan tidak keluar bilik. Saya juga sudah menyer4hkan maklumat diri,”katanya.

Yelah, bila ku4rantin di rumah ni semua ahli keluarga kena main per4nan dan bekerjasama. Gelagat isterinya, Wawa Zainal yang memasuki bilik ku4rantin Aeril sungguh melvcukan.

Macam p0cong dah

Dia berkongsi video tersebut di Instagramnya, beserta kapsyen:

“Nampak sekejap pun jadilah. Hehe macam p0cong dah 😅😅. Cer teka sapa?”

Wawa dilihat membalut dirinya dengan pl4stik hit4m dipercayai plastik s4mpah dan berk4ca mata untuk melindungi dirinya ketika mem4suki bilik Aeril. Boleh dikatakan kreatif ya! Yelah, kita guna apa yang ada janji dapat menghiindar diri dari terkena j4ngkitan w4bak.

Bukan apa, Wawa perlu mengvruskan anak-anaknya jadi dia perlu mem4stikan dirinya tidak terkena j4ngkitan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel)

Sedih berbaur lucu

Menurut Aeril, dia juga sering membu4t sw4b test dan terbaru adalah sw4b test keempatnya sebelum dis4hkan p0sitif. Ini kerana dia riisau keselamatan anak-anak yang masih kecil dan orang sekeliling.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : KOOLFM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*