(Video) “Bye Mak…”, Anak Tak Dapat Tahan Sebak, Ambulans Datang Jemput Ibu Disahkan Positif C0VID-19

Penularan jangkitan CO-VID-19 di negara ini masih lagi tidak menunjukkan tanda-tanda untuk pulih sepenuhnya.

Sesiapa sahaja boleh dijang-kiti virvs berbahaya tersebut tanpa disedari.

Bagi sesiapa yang pernah mengalami keadaan di mana ahli keluarga dijangkiti CO-VID-19, anda pasti tahu bagaimana perasaan yang perlu dihadapi ketika itu.

Sama dengan Fazyana yang berkongsi detik-detik ketika ibunya dijemput petugas kesihatan kerana positif CO-VID-19.

Menerusi beberapa video yang dimuatnaik di TikTok, Fazyana pada Jumaat lalu mengatakan bahawa dia baru sahaja mendapat berita tidak baik iaitu ibunya telah disahkan positif CO-VID-19.

@fazyana_fc_ttglbcmtk maaf sngt² … sbb xtaw .. 😫😭##selangor ##foryoupage ##anak🐘dimana2 ##fypシ ##fyp ##sepesen ##covid19 ##tiktok_malaysia_viral♬ original sound – 🎧🐊HOWOX’Z🐊🥁🎸🎶🎻🎼🎷

Menurutnya, seluruh ahli keluarganya juga perlu menjalani saringan.

Video yang memaparkan ibunya ketika dijemput ambulans menjadi perhatian ramai kerana suasana sebak yang menyelubungi ketika ibunya mengucapkan selamat tinggal.

@fazyana_fc_ttglbcsebak weyyy … 😭😭😭 ##anak🐘dimana2 ##fans_crew ##adyana ##sepesen ##covid19 ##tiktok_malaysia_viral ##fyp ##fypシ♬ bunyi asal – FaZyaNa(FC/TTGBLC)

Dalam satu video lain pula, Fazyana dan ahli keluarga sedang menunggu untuk membuat saringan.

@fazyana_fc_ttglbcRi ni kami bt saringan … doa an kesihatan kami … 🙏🙏🙏😢😢##anak🐘dimana2 ##sepesen ##adyana ##covid19 ##tiktok_malaysia_viral ##fypシ ##fyp ##kualaslngr♬ mere humsafar – Riez Felisya

Ditanya mengenai keadaan ibunya, Fazyana berkata bahawa ibunya kini berada dalam keadaan baik di hospital manakala dia dan ahli keluarga yang lain kini menjalani kua-rantin dan sedang menunggu keputusan saringan.

Sumber: Fazyana via SK

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DDP

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariDuniaPress

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*