Angkara duit insurans suami, wanita dif1tnah brkh4lwat dalam rumah sendiri

Dalam rumah tangga, pastinya ada turun naik. Ujian yang datang memberikan kekuatan buat pasangan untuk mengeratkan lagi cinta mereka.

Namun apabila diduga dengan sesuatu yang tak dijangka, pastinya ada diantara mereka memilih untuk menarik diri demi kebahagiaan orang sekeliling.

Hal ini dikongsikan seorang wanita di Facebook apabila dia dif1itnah orang seseorang sehingga dit4ngkap kh4lwat dirumahnya sendiri bersama suaminya yang OKU.

Perkara itu menjadi lebih aneh apabila keluarga mertua yang sebelum ini mengabaikan anak mereka yang terlantar sak1t tiba-tiba turut sama ada di malam tersebut apabila dia dibawa ke pejabat agama kerana dituduh ‘b3rkh4lwat’.

Menurutnya lagi, keluarga mertuanya dikatakan merancang pelbagai hel4h untuk mem1sahkan mereka berdua. Kemuncaknya apabila mereka turut serta berada di tempat kejadian semasa dia ditangkap dan ingin membawa suaminya balik ke pangkuan keluarga.

Lebih memed1hkan mereka tidak henti-henti bertanyakan perihal duit insurans suaminya yang sebelum ini mengalami kem4langan sehingga tidak berdaya seperti sekarang.

Susulan daripada kes itu, wanita tersebut dikatakan akan menfailkan penceraian kerana sudah tidak mampu menanggung derit4 akibat diif1tnah.

Kisah mereka yang pernah tular sebelum ini sehingga menarik minat pengarah drama memgadaptasikan perjalanan hidup mereka kini akur dengan desakan sekeliling sehingga terpaksa mengambil keputusan yang sangat suk4r ini.

Susulan daripada perkongsian tersebut, warganet mulai tampil mempertahankan wanita itu daripada f1tnah yang dilemparkan. Mereka juga berharap agar wanita tersebut serta anak-anak dapat bertahan dan pastinya ada kebenaran disebalik hal yang berlaku.

Dalam muat naik video terbarunya, dia meminta agar orang ramai tidak menghentam pejabat agama kerana mereka hanya menjalankan tugas berikutan mendapat laporan daripada seseorang.

Jadi, dia meminta agar memberikan pihak tersebut ruang untuk menjalankan siasatan diatas apa yang berlaku.

Sumber : Siti Rohayu

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DDP

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariDuniaPress

Sumber: Viwanita

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*