“Duk Rumah Pun Mekap”- Ni jawapan padu Datin Shahida…

Kemelut rumah tangga usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri menjadi perhatian ramai apabila surat tuntutan cer4i Datin Seri Nur Shahida tersebar di media sosial apabila didedahkan oleh Aliff sendiri di Instagram miliknya.

Rumah tangga pasangan itu dikatakan berantakan apabila kedua-duanya dikatakan saling tidak mengikuti akaun Instagram masing-masing, sejak bulan lalu. Terbaharu, ibu kepada Aliff iaitu Bonda Rozita Ibrahim pula dilihat ‘unfollow’ menantunya.

Bagaimanapun, Shahida berkata dia tidak tahu ibu mentuanya ‘unfolow’ dalam IG. Malah, dia juga tidak tahu suaminya juga tidak lagi mengikutinya di Instagram dan mendapat tahu daripada komen-komen netizen.

“Saya tak perasaan. Kalau tak bagi tahu, saya memang tak tahu. Bagi saya, itu hak dan pilihannya.

“Sejujurnya, saya juga tak tahu Alif ‘unfollow’ saya tempoh hari. Saya hanya tahu daripada komen netizen. Bagaimanapun, tak mengapalah, saya tak ambil pusing pun,” katanya kepada BH Online.

Berkongsikan keadaan terkini, Shahida berkata dia dan anak-anaknya sihat dan tenang sahaja di rumah. Bagaimanapun, Shahida enggan memberikan komen lanjut isu dakwaan memfailkan percer4ian di mahkamah.

“Alhamdulillah, saya dan anak-anak berada dalam keadaan baik. Sihat semuanya. Saya hanya keluar rumah apabila kehabisan barang dapur, selebihnya masa saya banyak bersama anak-anak.

Tak Tahan Mulut Netizen, Datin Shahida Tutup IG Anak Angkat ...

“Maaf, saya tak dapat komen. Bagi saya, ini bukan masa yang sesuai untuk bercakap isu percer4ian. Sekarang, seluruh dunia sedang berdepan dengan penularan v1irus COV1ID-19. Jadi, fokus saya mengenai keselamatan anak-anak,” katanya.

Terbaru perkongsian Datin Shahida di Instagram Tarik Perhatian Natizen

 

View this post on Instagram

 

Lanjut lagi PKP kita…tapi ini lah yg terbaik…kita mmg risau bab ekonomi tapi adalah lebih risau jika wabak covid tidak dapat diputuskan rangkaiannya 🥺. . Semua orang terkesan dengan keadaan sekarang…tapi yg penting kita sama2 bertahan ok!! saya pun jimat2 juga berbelanja…masak sekali sampai ke malam..:korang pun sama x ?

A post shared by Nur Shahida Mohd Rashid (@shahidadherbs) on

KOMEN NETIZEN BESERTA KOMEN BALAS DATIN SHAHIDA

Sumber : BHarian via IG Datin Shahida via koleksiviral

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DDP

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariDuniaPress

Sumber: Lepat Pisang

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*