“Tepuk sebelah tangan tak bunyi sis!” Ini nasihat padu Caprice buat Laudya Cynthia Bella

Sejak akhir akhir ini, keruntuhan rumah tangga di kalangan selebriti semakin menjadi jadi. Persefahaman antara pasangan diperlukan dalam memenuhi kebahagian. Tidak dinafikan faktor orang ketiga perlu diambil kira dan dipandang serius.

Sumber Instagram

Dah jadi lumrah manusia, walaupun milik orang tetapi dah kalu minat suami orang pun dia kejar. Terbaru, Laudya Cynthia Bella menggemparkan netizen apabila memuat naik foto terakhir bersama suaminya iaitu Engku Emran.

Sumber Instagram

JADI SASARAN PER4MPAS

Menurut laporan, Laudya memuat naik status berkenaan kerana bimbang akan suaminya yang jadi sasaran bagi wanita peramp4s. Namun, tidak dinyatakan secara jelas masalah g4ngguan yang diterima oleh suaminya itu.

Sumber Instagram

“Insya-Allah ini muat naik terakhir! sama suami. Soalnya wanita-wanita zaman sekarang, mereka suka mahu sama yang kita punya.

“Kalau memang nak, mintanya dekat Allah ya mbak, tante, de (kakak, makcik, adik).” Tulis Laudya.

TEPUK SEBELAH TANGAN TAKKAN BERBUNYI

Isu yang melanda Laudya ini mendapat perhatian penyanyi rap, iaitu Caprice. Caprice amat sinonim di mata masyarakat kini dengan pandangannya terhadap sesuatu isu yang tular di media sosial. Pada kali ini, Caprice tampil di instagram miliknya memberikan pandangan tentang Emma Maembong dan juga Laudya.

Sumber Instagram

Apa yang menarik adalah kepsyen yang dimuat naiknya iaitu tepuk sebelah tangan tak berbunyi sis. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata yang mengikuti perkongsian video berkenaan sangat setuju dengan apa yang diperkatakan oleh Caprice ini.

Sumber Instagram

Mana tidakkan, kalau perempuan per4mpas sekali pun kalau suaminya tak layam takkan tergugat institusi keluarga mereka. Ada yang memberi komen bahawa lelaki sejati tidak akan sekali-kali dapat dir4mpas mahupun diusik.

Sumber Instagram

Sehingga kini, Laudya dan suami masih belum tampil memberikan penjelasan tentang masalah sebenar yang dihadapi mereka. Apa pun sama-sama kita doakan kebahagiaan untuk rumah tangga mereka. Mungkin perkongsian Laudya itu hanyalah langkah awal dan berjaga-jaga memandangkan banyak kes meramp4s dewasa ini.

Sumber Instagram

PERKONGSIAN ASAL VIDEO CAPRICE

 

View this post on Instagram

 

Tepuk sebelah tangan tak bunyi sis 👋

A post shared by Caprice (@capriceofficial) on

Sumber: Instagram Caprice

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DDP

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @DiariDuniaPress

Sumber: AppleHijau

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*