“Tempoh REHAt dah nak habis.”- Shakilla Khoriri bakal kembali….

Baru-baru ini, anak kepada pelakon, Shakilla Khoriri dimasukkan ke hospital disebabkan demam panas. Namun, keadaan puterinya itu makin bertambah baik.

Dalam masa yang sama, sejak Shakilla melahirkan dan membesarkan puterinya itu, kemunculannya di kaca televisyen makin berkurang membuatkan ramai yang tertanya mengenai dirinya.

Ekoran dari perkara itu, Shakilla ada berkongsi berkenaan perkara itu serta menjelaskan berkenaan perkara tersebut.

“Lately banyak aku post pasal family. Sampai ada yang tanya kenapa TAK BERLAKON lagi ? Kenapa dah jarang nampak kat TV.”

“Jawapan dia, aku kan mengandung dan beranak so aku tahu dalam tempoh setahun aku akan HILANG kerja aku untuk aku pastikan beberapa perkara.”

“Kena kurus balik, kena nampak OK balik dan paling penting aku nak anak aku at least bijak sikit supaya aku kerja dengan aman sentosa.”

“Ada juga production yang assumed sesama sendiri yang aku tak nak shooting dah. EH ? 😂 Sibuk jaga anak.
Well sad to say, Tempoh REHAt dah nak habis.”

“Insyallah February aku akan start kerja balik macam dulu. Rindu shooting tak boleh bawa bincang punya.”

“Tapi aku follow dengan aturan Allah.”

“Aku tak nak tergopoh sebab aku melalaui fasa kehidupan yang indah sekarang. FAMILY. 👨‍👩‍👧”

“Tapi realitynya aku kena kerja untuk bantu suami aku demi kelangsungan hidup aku anak beranak. Macam orang lain.”

“My darling @ameenasofia_ shes getting much more better now. Doakan kesihatan untuk dia. ☺️”

 

 

View this post on Instagram

 

#💋• . Lately banyak aku post pasal family. Sampai ada yang tanya kenapa TAK BERLAKON lagi ? Kenapa dah jarang nampak kat TV. . . Jawapan dia, aku kan mengandung dan beranak so aku tahu dalam tempoh setahun aku akan HILANG kerja aku untuk aku pastikan beberapa perkara. Kena kurus balik, kena nampak OK balik dan paling penting aku nak anak aku at least bijak sikit supaya aku kerja dengan aman sentosa. . . Ada juga production yang assumed sesama sendiri yang aku tak nak shooting dah. EH ? 😂 Sibuk jaga anak. Well sad to say, Tempoh REHAt dah nak habis. . . Insyallah February aku akan start kerja balik macam dulu. Rindu shooting tak boleh bawa bincang punya. Tapi aku follow dengan aturan Allah. Aku tak nak tergopoh sebab aku melalaui fasa kehidupan yang indah sekarang. FAMILY. 👨‍👩‍👧 . Tapi realitynya aku kena kerja untuk bantu suami aku demi kelangsungan hidup aku anak beranak. Macam orang lain. . . My darling @ameenasofia_ shes getting much more better now. Doakan kesihatan untuk dia. ☺️

A post shared by SHAKILLA KHORIRI (@shakillakhoriri) on

Sementara itu, ramai yang meninggalkan komen mendoakan kesembuhan anak Shakilla dan Fizi Ali.

Sumber : Instagram Shakilla Khoriri

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*